1 Op 1 High Performance Coaching

Behaal je doelen met High Performance Coaching

Een krachtig leider is in staat om zowel zichzelf als zijn team van Punt A rechtstreeks naar Punt B te leiden, ongeacht de omstandigheden. Een leider is ten alle tijden verantwoordelijk voor het resultaat van zijn team. Een krachtige leider is in staat om directe correcties te maken, ongeacht de discomfort of angst. Zwak leiderschap herkent zich door het leggen van de schuld bij een ander. Het aannemen van deze slachtoffers positie maakt je direct zwakker. Je zet jezelf “Out of the game”.

Een krachtig leider is in staat om zijn mensen te laten groeien. Een krachtig leider weet exact wie hij moet zijn om tot de kern van resultaat te komen. Voor iedere onderneming is er een Next-Level.

Maar om een Next-Level te creëren, is het noodzakelijk als zakelijk leider om een transformatie te doorstaan.

Het High-Performing traject is speciaal ontwikkeld voor gedreven ondernemers en managers die geen tevredenheid kennen. Zij weten dat tevredenheid zorgt voor krimp en verlies van focus.

Groei en expansie is de enige methode om tot gewenste resultaten te komen, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak.

Wij zijn er voor de ondernemer die bereid is om een waar commitment te geven op een toekomst die belangrijk is voor hem of haar.

Ook jij weet dat het als zakelijk leider essentieel is om taken te delegeren, je mensen in hun kracht te zetten en je steentje bij te dragen binnen je gezin. Maar je merkt dat je steeds weer terugvalt in oude patronen die zorgen voor onwerkbaar gedrag en het ontbreken van de gewenste uitkomst.

Creëer je eigen Lifechanging Results met 1 op 1 High Performance Coaching

High-Performance Coaching is een methodiek die gericht is op het bereiken van uitzonderlijke resultaten met meer snelheid en kracht voor uiterst gedreven ondernemers, managers en bedrijfseigenaren. Het creëren van persoonlijk leiderschap en inzicht krijgen in patronen die ervoor zorgen dat je niet je gewenste resultaten bereikt op persoonlijk en zakelijk vlak.

Tijdens dit traject leer je:

Tot de kern komen waarom jijzelf, medewerkers of klanten niet tot de gewenste resultaten komen en hoe dit te doorbreken.
Effectiever omgaan met uitdagingen zodat je méér gedaan krijgt in minder tijd
Groeien als zakelijk leider, partner, collega en ouder
Wie je moet zijn om je persoonlijk leven exact te creëren zoals je wilt
Je bent gestart met je onderneming vanuit vakmanschap, passie en drive. Deze kernelementen hebben ervoor gezorgd dat je ineens in een positie terecht komt waar je een team moet leiden, taken uit handen moet geven en toekomstplannen moet smeden. Je bent op het punt gekomen waar je trots bent op wat je bereikt hebt, maar er mist wat.

Overzicht, voldoening, fysieke gezondheid of zelfs mentale gezondheid. Je ziet dat zonder aanpassingen, je toekomst er niet rooskleuriger op wordt.

Tijdens de 1-op-1 trajecten begeleid ik mijn gedreven cliënten naar een gewenste toekomst op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Ik breng ze in contact met de identiteit die de huidige patronen in stand houdt waardoor resultaat uitblijft.

Stel, je neemt vanaf nu terug verantwoordelijkheid over je toekomst. Wat wordt jouw eerste actie?

-John Vosters

Personal & Business High-Performance Catalyst

 

Vul onderstaand formulier in en zet de eerste stap naar jouw lifechanging moment