Lifechanger Story Caroline
geschreven door: John
05-12-2023 08:12

1. Welk Resultaat heb je tot nu toe behaald bij Private Health?

Het resultaat dat ik tot nu toe heb behaald is dat ik in ruim een halfjaar zoveel gewicht ben afgevallen dat ik op mijn trouwdag (oktober) een trotse en stralende bruid was.. Nu ik getrouwd ben, ga ik nog even door om nog meer kilo’s af te vallen en te leren het gewenste gewicht te behouden.

2. Wat is je grootste eye-opener in het traject tot nu toe?

Mijn grootste eye opener is dat een voeding dagboek bijhouden voor mij echt werkt. Op een makkelijke manier zie ik wat ik aan calorieΓ«n binnen krijgt. Een fijne stok achter de deur om niet te veel te eten en goede keuzes te maken.

3. Waarom behaal je die resultaten hier wel, en op jezelf niet?

Bij Private Health word ik op een prettige manier gecoacht zodat ik gemotiveerd blijf om mijn doelen te behalen. Omdat er voor iedere week een afspraak staat gepland moet ik wel gaan sporten!! Het sporten is intensief maar zeker ook gezellig.

4. Soms twijfelen mensen over de investering. Hoe zie jij dat?

In mijn geval is de investering het zeker waard geweest. Ik ben er van overtuigd dat ik in een reguliere sportschool zonder coaching dit resultaat niet had behaald. Daarnaast geeft de coaching ook veel inzichten in jezelf en voeding. Met als resultaat dat ik lekker aan het afvallen ben en me een stuk fitter voel.

5. Zou je Private Health aanraden bij je vrienden/kennissen en waarom?

Zeker zou ik Private Health aanraden omdat ik heb ervaren dat de coaches professioneel zijn, naar je luisteren en je op een prettige manier begeleiden. Niets is standaard, ze kijken goed naar je hulpvraag en leveren prima maatwerk!

Coach aan het woord:

Leuk! Een doel met een duidelijk punt B (het doel waar je naartoe wil)….

Maar Caroline wat is je punt A? Hoe handel je momenteel, wie ben je? wat doe je? en wat zijn noodzakelijke veranderingen? Zo begonnen we de eerste meeting. Al snel wisten we wat er moest gebeuren om naar haar punt B te komen. Deze actiepunten werden wekelijks besproken en gecontroleerd, zodoende wist Caroline zich snel aan te passen. Maar nog belangrijker! Ze leert van zichzelf.

– Wat werkt wel? Wat werkt niet? Wat is noodzakelijk? Duidelijk en soms confronterend. Nu reflecteert ze naar zichzelf, zonder dat ik het als coach zijnde hoef te vragen. Ze weet precies wanneer ze ‘de fout’ in gaat en hoe ze dit op kan lossen. Dit noemen wij zelfredzaam. Zodoende behoud ze de controle, en ze weet wat er nodig is om haar doelen te bereiken en te behouden. Goed bezig Caroline!

meer Lifechangers

Lifechanger story Julita

Lifechanger story Julita

πŸ™ŒπŸ”₯π—˜π—‘ π—’π—£π—‘π—œπ—˜π—¨π—ͺ π—˜π—˜π—‘ π—§π—’π—£π—£π—˜π—₯ π— π—˜π—§ π—˜π—˜π—‘ 𝗣π—₯π—”π—–π—›π—§π—œπ—š π—₯π—˜π—¦π—¨π—Ÿπ—§π—”π—”π—§!πŸ”₯ Belangrijk om hierbij te vermelden: de resultaten die wij delen, zijn prachtige resultaten, maar niet binnen 6 weken behaald. Aan deze resultaten is een half jaar tot een jaar hard gewerkt in combinatie met...

Lees meer
Lifechanging story Niels

Lifechanging story Niels

πŸ’₯ 𝙉𝙄𝙀𝙐𝙒𝙀 π™π™€π™Žπ™π™‡π™π˜Όπ™π™€π™‰!! πŸ’₯ Deze Private-held heeft ondertussen zijn eerste traject van 3 maanden erop zitten. Wauw, hij gaat lekker zeg..- Krachttoename- 6,5 kg lichter- Torenhoge energielevels!- Rugklachten verminderd- Jarenlange knieklachten weer grotendeels onder...

Lees meer
Lifechanger story Jasper

Lifechanger story Jasper

πŸ’₯NEW INCOMING RESULT!!πŸ’₯ Vaak zien jullie resultaten op gebied van gedragsverandering en afvallen voorbij komen. Hier ligt namelijk onze specialisatie! Maar natuurlijk begeleiden wij ook zeker met het doel gericht op spiermassa opbouw. Op gebied van voeding betekent...

Lees meer