Lifechanger Story Lynn
geschreven door: John
05-12-2023 09:12

1.Welk Resultaat heb je tot nu toe behaald bij Private Health?

Gewichtsverlies, voel me fitter en heb meer energie.

Vind sporten nu zelfs echt leuk, en fijn als ik weer kan en mag gaan.

Mijn darmklachten (Ziekte van Crohn) een heel stuk minder zijn geworden door de fijne hulp en begeleiding vanuit jullie.

2. Wat is je grootste eye-opener in het traject tot nu toe?

Dat je door beweging, en bepaalde keuzes in je voeding je al heel veel kan bereiken.

Het veranderen van mijn slaapritme heeft me veel voordelen opgeleverd op privΓ© gebied maar ook op werk gebied. Voel me fitter, energieker, kan de taken die ik moet doen makkelijk op zij schuiven en opschrijven zodat ik deze de volgende dag ga uitvoeren, waardoor ik gewoon optijd kan gaan slapen. En sochtends weer volledig fit ben.

3. Waarom behaal je die resultaten hier wel, en op jezelf niet?

Omdat ik nu weet door de juiste begeleiding en hulp hoe je je levensstijl kan aanpassen op een gezonde manier. En dat ik gewoon kan afvallen en genieten tegelijk!

4. Soms twijfelen mensen over de investering. Hoe zie jij dat?

Het is zeker een investering! Ik liep al jaren tegen het feit aan dat afvallen op eigen benen me niet lukte. Voelde me niet goed en was niet gelukkig meer. Het jo-jo effect herhaalde zich telkens maar weer opnieuw. Tot op het moment dat ik er helemaal klaar mee was. En ik echt serieuze stappen wilde zetten. Op het begin spannend, want je stelt je toch de vraag gaat het me nu wel lukken? Of kan ik dit wel…? Maar juist die onzekerheid en die vragen die telkens door mijn hoofd gingen. Wist ik zeker dat ik dit moest doen! En nu kan ik met 100% zekerheid zeggen dat het meer dan waard is!

 5. Zou je Private Health aanraden bij je vrienden/kennissen en waarom?

Ja zeker! Ik denk dat veel mensen verkeerd denken omtrent gewichtsverlies, bewegen en voeding, pijnlijke klachten of ervaringen. (Wat ik zelf dus ook had) Dus alleen daar kan iedereen al veel van leren en moet je zeker bij Private Health aankloppen voor het juiste advies.

Door de fijne coachinggesprekken die je er van bewust maken waar je mee bezig bent en waarom je datgene wilt. Geven me veel kracht en doorzettingsvermogen om iedere keer opnieuw er weer volle bak voor te gaan! De professionele trainers begeleiden je goed tijdens het sporten, want je moet het tenslotte natuurlijk allemaal zelf doen en dat verschil ga je merken, voelen en zien.

Coach aan het woord:

We kunnen wel stellen dat Lynn oprecht een Γ¨norme transformatie heeft ondergaan in het afgelopen jaar! Verantwoordelijkheid pakken voor je eigen vitaliteit dat niet alleen zijn uitwerking heeft op persoonlijk vlak, maar ook een directe impact maakt op zakelijk vlak.

Hier kunnen nog veel ondernemers een voorbeeld aan nemen. Wij zijn trots op je Lynn, samen gaan we nog een tijdje door bouwen aan een krachtige toekomst!Β 

meer Lifechangers

Lifechanger story Julita

Lifechanger story Julita

πŸ™ŒπŸ”₯π—˜π—‘ π—’π—£π—‘π—œπ—˜π—¨π—ͺ π—˜π—˜π—‘ π—§π—’π—£π—£π—˜π—₯ π— π—˜π—§ π—˜π—˜π—‘ 𝗣π—₯π—”π—–π—›π—§π—œπ—š π—₯π—˜π—¦π—¨π—Ÿπ—§π—”π—”π—§!πŸ”₯ Belangrijk om hierbij te vermelden: de resultaten die wij delen, zijn prachtige resultaten, maar niet binnen 6 weken behaald. Aan deze resultaten is een half jaar tot een jaar hard gewerkt in combinatie met...

Lees meer
Lifechanging story Niels

Lifechanging story Niels

πŸ’₯ 𝙉𝙄𝙀𝙐𝙒𝙀 π™π™€π™Žπ™π™‡π™π˜Όπ™π™€π™‰!! πŸ’₯ Deze Private-held heeft ondertussen zijn eerste traject van 3 maanden erop zitten. Wauw, hij gaat lekker zeg..- Krachttoename- 6,5 kg lichter- Torenhoge energielevels!- Rugklachten verminderd- Jarenlange knieklachten weer grotendeels onder...

Lees meer
Lifechanger story Jasper

Lifechanger story Jasper

πŸ’₯NEW INCOMING RESULT!!πŸ’₯ Vaak zien jullie resultaten op gebied van gedragsverandering en afvallen voorbij komen. Hier ligt namelijk onze specialisatie! Maar natuurlijk begeleiden wij ook zeker met het doel gericht op spiermassa opbouw. Op gebied van voeding betekent...

Lees meer