Lifechanger Story Jürgen
geschreven door: John
05-12-2023 09:12

1. Welk Resultaat heb je tot nu toe behaald bij Private Health?

Ik heb geen specifiek doel qua gewicht of shape. Ik ben gaan sporten om überhaupt wel iets van beweging te blijven doen en me mede daardoor dan ook gewoon lekker/goed te voelen. Als ik daarbij nog wat kan afvallen is dat meegenomen. Ik kwam bij jullie terwijl ik nog herstellende was van een hernia. En die is nu mede door bij jullie te sporten verdwenen. Voorwaar een fantastisch resultaat. Doordat ik die hernia had, kon de focus ook alleen maar liggen op het herstellen daarvan door met name mijn core sterker te maken. Intussen ben ik zo’n twee maanden van die hernia verlost en heb ik nu ook zo af en toe al wat conditiewerk gedaan. Dat is goed en fijn. Wellicht kunnen we beetje bij beetje wat meer aan de algemene(re) gesteldheid en conditie gaan werken.

2. Wat is je grootste eye-opener in het traject tot nu toe?

Oef… lastig te beantwoorden vind ik. Heb geen echt grote eye-openers gehad denk ik. Of het moet zijn dat het regelmatig even opstaan overdag tijdens het werk ook al heel goed meehelpt in het verkrijgen van een gezonder, soepeler functionend botten- en spierenstelsel.

3. Waarom behaal je die resultaten hier wel, en op jezelf niet?

Blijkbaar heb ik die stok achter de deur nodig. De dagelijkse werkdruk en het vrijwilligerswerk buiten het werk om zorgen er blijkbaar voor dat ik die tijd dan niet neem. Een afspraak bij jullie, mét een private coach, die moét ik gewoon nakomen. En als dat zo dan kan, dan is het goed. Ik deed in het begin ook nog de extra keer vrije training. En daar ben ik intussen ook al weer mee gestopt. Dan mis ik die stok. Mogelijk echter pak ik dat binnenkort ook wel weer op.

4. Soms twijfelen mensen over de investering. Hoe zie jij dat?

Ik heb geen enkele twijfel daarover. Heb het er graag voor over, ook al is het best prijzig. En als ik die extra vrije trainingen weer op ga pakken, dan wordt die prijs gemiddeld voor wat ik doe ook weer minder.

 5. Zou je Private Health aanraden bij je vrienden/kennissen en waarom?

Ja, zou ik doen. Heb ik ook al gedaan. De faciliteiten zijn uitstekend, de programmaatjes die je volgt leuk en afwisselend, de coaches stuk voor stuk betrokken en met goede kennis van zaken. Niet de goedkoopste, maar daar staat al het voorgaande dan ook wel tegenover. Het is ook nog eens lekker dichtbij (voor mij).

Coach aan het woord:

Jürgen heeft een krachtige transformatie weten te creëren. Hij kwam binnen met flinke rugklachten/hernia klachten. Dit had een enorme impact op zijn leven. Schoenen strikken, lang zitten of staan bij de voetbal was bijna onmogelijk.

Doordat Jürgen consistent wekelijks specifiek komt trainen onder begeleiding, is hij nu vrij van zijn klachten. En dat in een half jaar tijd!

Tijdens de trainingen haalt hij het onderste uit de kan en komt hij opdagen voor de volle 100%. Respect voor je commitment en dank voor je toewijding Jürgen!

meer Lifechangers

Lifechanger story Julita

Lifechanger story Julita

🙌🔥𝗘𝗡 𝗢𝗣𝗡𝗜𝗘𝗨𝗪 𝗘𝗘𝗡 𝗧𝗢𝗣𝗣𝗘𝗥 𝗠𝗘𝗧 𝗘𝗘𝗡 𝗣𝗥𝗔𝗖𝗛𝗧𝗜𝗚 𝗥𝗘𝗦𝗨𝗟𝗧𝗔𝗔𝗧!🔥 Belangrijk om hierbij te vermelden: de resultaten die wij delen, zijn prachtige resultaten, maar niet binnen 6 weken behaald. Aan deze resultaten is een half jaar tot een jaar hard gewerkt in combinatie met...

Lees meer
Lifechanging story Niels

Lifechanging story Niels

💥 𝙉𝙄𝙀𝙐𝙒𝙀 𝙍𝙀𝙎𝙐𝙇𝙏𝘼𝙏𝙀𝙉!! 💥 Deze Private-held heeft ondertussen zijn eerste traject van 3 maanden erop zitten. Wauw, hij gaat lekker zeg..- Krachttoename- 6,5 kg lichter- Torenhoge energielevels!- Rugklachten verminderd- Jarenlange knieklachten weer grotendeels onder...

Lees meer
Lifechanger story Jasper

Lifechanger story Jasper

💥NEW INCOMING RESULT!!💥 Vaak zien jullie resultaten op gebied van gedragsverandering en afvallen voorbij komen. Hier ligt namelijk onze specialisatie! Maar natuurlijk begeleiden wij ook zeker met het doel gericht op spiermassa opbouw. Op gebied van voeding betekent...

Lees meer