Lifechanger Story Twan
geschreven door: John
05-12-2023 09:12

1. Welk resultaat heb je tot nu toe behaald bij Private Health?

Ik voel me een stuk fitter en energieker. De cijfers laten dat ook zien, nu in totaal 7kg eraf en het vetpercentage is 3 procentpunten minder.

2. Waarom behaal je die resultaten hier wel, en op jezelf niet?

Je kan sporten wat je wil, maar de grootste stappen heb ik gezet nadat ik structuur in mijn trainingsschema & voedingsschema heb aangebracht. Je kan een stuk meer eten en snacken, als je ook zorgt dat je veel beweegt/sport. Maar het belangrijkste is daarin dat je beter een gezonde keuze maakt ipv een ongezonde.

3. Waarom behaal je die resultaten hier wel, en op jezelf niet?

Doordat er meer structuur in het trainingsschema zit en er wordt altijd op het uitvoeren van een technische goede oefening gelet. Hierdoor sport ik veel efficiΓ«nter en haal ik meer resultaat in kortere tijd.

4. Soms twijfelen mensen over investeren in zichzelf. Hoe zie jij dit?

Die twijfel heb ik ook gehad, maar ik zie het als een investering in mijzelf en ik maak het daardoor belangrijk in mijn agenda. En met deze resultaten tot nu toe vind ik het dat zeker waard. Ik vertrouw erop dat het op de lange termijn nog meer vruchten afwerpt. Ik heb eerder ervaringen gehad met en aantal andere Personal Trainers, die weliswaar iets goedkoper zijn, maar in mijn ogen minder goed onderlegd zijn op verschillende vlakken.

5. Zou je Private Health aanraden bij je vrienden/kennissen en waarom?

Ja, mochten ze de mogelijkheden en de juiste drive hebben, dan kan je het beste kiezen voor goede kwaliteit aan training en begeleiding.

Coach aan het woord:

Deze drukke ondernemer kwam binnen met de hulpvraag om een fit en krachtig lichaam en mind te creΓ«ren zonder fysieke klachten en met ruimte in het hoofd.
Vanuit hier zijn we direct aan de slag gegaan met focus op het werken aan een krachtig lichaam d.m.v. krachttraining in combinatie met zelfstandige hardloop trainingen. Tekenend voor zijn integriteit en commitment is het volgende gegeven: In ruim 10 maanden tijd heeft Twan slechts 2x een training gemist! Waarvan 1x door zijn vakantie, waarbij hij op vakantie zelfstandig door heeft gesport! Een ware illustratie van commitment Twan!
Klasse!

meer Lifechangers

Lifechanger story Julita

Lifechanger story Julita

πŸ™ŒπŸ”₯π—˜π—‘ π—’π—£π—‘π—œπ—˜π—¨π—ͺ π—˜π—˜π—‘ π—§π—’π—£π—£π—˜π—₯ π— π—˜π—§ π—˜π—˜π—‘ 𝗣π—₯π—”π—–π—›π—§π—œπ—š π—₯π—˜π—¦π—¨π—Ÿπ—§π—”π—”π—§!πŸ”₯ Belangrijk om hierbij te vermelden: de resultaten die wij delen, zijn prachtige resultaten, maar niet binnen 6 weken behaald. Aan deze resultaten is een half jaar tot een jaar hard gewerkt in combinatie met...

Lees meer
Lifechanging story Niels

Lifechanging story Niels

πŸ’₯ 𝙉𝙄𝙀𝙐𝙒𝙀 π™π™€π™Žπ™π™‡π™π˜Όπ™π™€π™‰!! πŸ’₯ Deze Private-held heeft ondertussen zijn eerste traject van 3 maanden erop zitten. Wauw, hij gaat lekker zeg..- Krachttoename- 6,5 kg lichter- Torenhoge energielevels!- Rugklachten verminderd- Jarenlange knieklachten weer grotendeels onder...

Lees meer
Lifechanger story Jasper

Lifechanger story Jasper

πŸ’₯NEW INCOMING RESULT!!πŸ’₯ Vaak zien jullie resultaten op gebied van gedragsverandering en afvallen voorbij komen. Hier ligt namelijk onze specialisatie! Maar natuurlijk begeleiden wij ook zeker met het doel gericht op spiermassa opbouw. Op gebied van voeding betekent...

Lees meer