Lifechanger Story Michel
geschreven door: John
05-12-2023 10:12

1. Wat is het resultaat wat je tot nu toe hebt behaald bij Private Health?

Sinds dat ik bij Private Health ben gaan sporten heb ik concrete doelen afgesproken met de trainers (en dus mijzelf) en deze stuk voor stuk gehaald. Zo was mijn eerste traject gericht op het herstel van een gebroken enkel. Het doel hierbij was weer volledig mobiel worden, pijnloos kunnen sporten en mijn looppatroon optimaliseren om hier in de toekomst geen last van te ondervinden.

Mijn tweede doel was pijnloos kunnen voetballen i.v.m. ontstane knielasten en om wat kilo’s af te vallen i.c.m. spierbehoud voor mijn eigen bruiloft. Mijn derde huidige doel is om te focussen op spieropbouw en het pijnloos kunnen blijven sporten nu het voetbalseizoen weer van start gaat!

2. Wat is je grootste eye-opener in het traject tot nu toe?

Mijn grootste eye-opener was tweeledig, namelijk de impact die voeding maar ook krachttraining heeft op je lichaam. Wanneer je de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt en hier bewust mee bezig bent zie je veel sneller resultaat. En door mij juist te focussen op een stukje krachttraining (uiteraard met de juiste oefeningen) heb ik geen knielasten meer!

3. Waarom behaal je die resultaten hier wel, en op jezelf niet?

De reden waarom ik deze resultaten zelf niet kon halen was voor mij echt het stukje onwetendheid. Door concreet mijn problemen en doelen bij de coaches van Private Health aan te geven hebben zij mij vanaf moment 1 kunnen begeleiden om dit voor elkaar te krijgen. Nu heb ik maandelijks coaching-gesprekken waar ik nog steeds kennis en inzichten verkrijg welke ik vervolgens kan toepassen tijdens het sporten maar ook in het dagelijks leven!

4. Soms twijfelen mensen over de investering. Hoe zie jij dat?

Voor mij is het daarom ook zeker de investering waard! Ik krijg goede begeleiding en word voorzien van alle handvaten om mijn eigen doelen te halen. Vervolgens is het alleen aan jezelf om deze doelen ook werkelijkheid te maken!

5. Zou je Private Health aanraden bij je vrienden/kennissen en waarom?

Mocht je zelf ook problemen ondervinden met het behalen van je doelen of simpelweg niet weten waar te beginnen dan kan ik een kennismaking met Private Health zeker aanraden!

Coach aan het woord:

Michel is een perfect voorbeeld van het feit dat consistent hard werken leidt tot krachtige resultaten!
Het begon als revalidatie voor zijn enkelblessure aan de hand van Personal Training, maar al snel maakte hij enorme stappen doordat hij ook Γ¨cht op komt dagen tijdens zijn trainingen en het werk doet wat nodig is.
Daardoor kan hij ondertussen een stuk zelfstandiger aan de slag binnen onze Private Coaching, waardoor hij vooral coaching sessies voert met zijn Coach Thomas. Dit pakt hij met beide handen aan om ook een krachtige persoonlijke ontwikkeling door te maken. Samen bouwen we gestaag verder aan je gewenste toekomst Michel. Een progressie om trots op te zijn!

meer Lifechangers

Lifechanger story Julita

Lifechanger story Julita

πŸ™ŒπŸ”₯π—˜π—‘ π—’π—£π—‘π—œπ—˜π—¨π—ͺ π—˜π—˜π—‘ π—§π—’π—£π—£π—˜π—₯ π— π—˜π—§ π—˜π—˜π—‘ 𝗣π—₯π—”π—–π—›π—§π—œπ—š π—₯π—˜π—¦π—¨π—Ÿπ—§π—”π—”π—§!πŸ”₯ Belangrijk om hierbij te vermelden: de resultaten die wij delen, zijn prachtige resultaten, maar niet binnen 6 weken behaald. Aan deze resultaten is een half jaar tot een jaar hard gewerkt in combinatie met...

Lees meer
Lifechanging story Niels

Lifechanging story Niels

πŸ’₯ 𝙉𝙄𝙀𝙐𝙒𝙀 π™π™€π™Žπ™π™‡π™π˜Όπ™π™€π™‰!! πŸ’₯ Deze Private-held heeft ondertussen zijn eerste traject van 3 maanden erop zitten. Wauw, hij gaat lekker zeg..- Krachttoename- 6,5 kg lichter- Torenhoge energielevels!- Rugklachten verminderd- Jarenlange knieklachten weer grotendeels onder...

Lees meer
Lifechanger story Jasper

Lifechanger story Jasper

πŸ’₯NEW INCOMING RESULT!!πŸ’₯ Vaak zien jullie resultaten op gebied van gedragsverandering en afvallen voorbij komen. Hier ligt namelijk onze specialisatie! Maar natuurlijk begeleiden wij ook zeker met het doel gericht op spiermassa opbouw. Op gebied van voeding betekent...

Lees meer