Lifechanger Story Nel
geschreven door: John
05-12-2023 10:12

1. Wat is het resultaat wat je tot nu toe behaald hebt bij Private Health?

  • 18,5KG!

Ik vind dat het zeker goed gaat met de trainingen. Ook wel trots op mezelf. Ik had zeker niet gedacht dat we in dit relatief korte tijdsbestek van 3 maanden dit resultaat zouden boeken. Qua fitheid heb ik heel veel gewonnen in mijn dagelijkse doen en laten zoals op werk en vrije tijd maar ook na werk ben ik niet meer zo afgebrand dan voorheen. Bewegen gaat ook al veel soepeler. Minder pijntjes ed (behalve spierpijn). Dat is denk ik wel de grootste eye-opener dat je met krachttraining dit nu al kan bereiken. 

Dat daarbij de kilo’s er op het moment nog afvliegen door eigenlijk eerst na te denken of ik het er voor over heb voordat je een tussendoortje of iets lekkers(ongezond) eet is erg prettig. Geen rare diëten of dingen die je wel of niet mag maar gewoon helder nadenken.

Natuurlijk wel gewoon gezond blijven eten. Af en toe gaat het even mis maar geen man overboord, dan weer gewoon de draad oppikken en dat lukt me tot nu toe goed.

2. Waarom behaal je die resultaten hier wel, en op jezelf niet?

Ik heb voorheen vele diëten gevolgd en ook afgevallen maar daarna ook weer aangekomen. Ik heb het idee dat ik daar nu wat anders mee om kan gaan en niet direct verval in mijn oude patroon. Of dat zo is zal de tijd leren.

3. Soms twijfelen mensen over investeren in zichzelf. Hoe zie jij dit?

Ik heb hiervoor lang getwijfeld en uitstel gedrag gehad of ik naar private health zou gaan maar nu de knoop is doorgehakt vind ik het echt de investering in mezelf waard en eigenlijk had ik het gewoon eerder moeten doen. 

4. Zou je Private Health aanraden bij je vrienden/kennissen en waarom?

Ik zou iedereen zeker aanraden om te starten bij Private Health. Vooral vanwege de persoonlijke begeleiding. Er wordt naar je geluisterd en begeleiding op diverse vlakken zoals kracht, houding, waar loop je tegenaan, tips en tricks. Gewoon het totale plaatje.

Coach aan het woord:

Ondanks dat deze Lifechanger nog maar ruim 7 maanden bij ons aan de slag is, heeft ze al een enorm resultaat geboekt! We vallen haast in herhaling, maar ook hier een demonstratie van commitment! Naast de wekelijkse Personal Training komt ze structureel zelfstandig 1x per week haar eigen training afwerken. Dit noemen wij nu ècht verantwoordelijkheid nemen voor je gewenste toekomst. Het gaat alleen nog maar beter worden. Zo zie je maar weer dat het zoveel meer is dan alleen sporten en een stukje coaching. De impact is enorm!

meer Lifechangers

Lifechanger story Julita

Lifechanger story Julita

🙌🔥𝗘𝗡 𝗢𝗣𝗡𝗜𝗘𝗨𝗪 𝗘𝗘𝗡 𝗧𝗢𝗣𝗣𝗘𝗥 𝗠𝗘𝗧 𝗘𝗘𝗡 𝗣𝗥𝗔𝗖𝗛𝗧𝗜𝗚 𝗥𝗘𝗦𝗨𝗟𝗧𝗔𝗔𝗧!🔥 Belangrijk om hierbij te vermelden: de resultaten die wij delen, zijn prachtige resultaten, maar niet binnen 6 weken behaald. Aan deze resultaten is een half jaar tot een jaar hard gewerkt in combinatie met...

Lees meer
Lifechanging story Niels

Lifechanging story Niels

💥 𝙉𝙄𝙀𝙐𝙒𝙀 𝙍𝙀𝙎𝙐𝙇𝙏𝘼𝙏𝙀𝙉!! 💥 Deze Private-held heeft ondertussen zijn eerste traject van 3 maanden erop zitten. Wauw, hij gaat lekker zeg..- Krachttoename- 6,5 kg lichter- Torenhoge energielevels!- Rugklachten verminderd- Jarenlange knieklachten weer grotendeels onder...

Lees meer
Lifechanger story Jasper

Lifechanger story Jasper

💥NEW INCOMING RESULT!!💥 Vaak zien jullie resultaten op gebied van gedragsverandering en afvallen voorbij komen. Hier ligt namelijk onze specialisatie! Maar natuurlijk begeleiden wij ook zeker met het doel gericht op spiermassa opbouw. Op gebied van voeding betekent...

Lees meer