Het aanbod van Private Health

Ontdek het veelzijdige Personal Training, Private Coaching en Private Health Business aanbod van Private Health in Cranendonck en Reusel

 

Transformeer naar een fit en krachtig leven met ons uitgebreide aanbod

 

Personal Training

Ben jij je bewust van jouw verborgen voordeel syndroom? Waar saboteer jij jezelf waardoor je nog niet ervaart wat je zo graag wilt ervaren? Heb jij ook geen idee waar te starten met trainen op een verantwoorde manier?

In dat geval is Personal Training & Coaching jou op het lijf geschreven. Bij al onze Personal Training trajecten voegen we Coaching als essentieel element toe. Coaching is cruciaal tijdens jouw persoonlijke transformatie traject.

Jij ziet in dat het nu ècht tijd is om het goed aan te pakken. Jij weet dat investeren in jezelf een garantie biedt op een hoog rendement. Je bent klaar met die energiedips, fysieke klachten en overtollige kilo’s. Het is nu tijd om dit ècht aan te pakken met een professional.

Private Group Training

Heb jij behoefte aan de intensieve begeleiding zoals Personal Training, maar zijn de kosten hiervoor net wat te hoog voor je? Dan hebben wij de perfecte oplossing in de vorm van ‘Private Group Training’.

Kwalitatief krijg je dezelfde begeleidingsvorm als Personal Training, alleen zal de aandacht tijdens de trainingen verdeeld zijn over meerdere deelnemers. Op het aantal deelnemers per training geldt een maximum omdat kwaliteit en persoonlijk onze norm is.

Deze begeleidingsvorm is géén normale groepsles. Iedere deelnemer in de les volgt zijn eigen persoonlijk op maat gemaakte plan. Dit bekent dus ook dat de deelnemers van een les niet dezelfde oefeningen/training uitvoeren omdat iedere deelnemer op zijn of haar eigen niveau.

Private coaching

De laatste stap binnen onze begeleidingstrajecten is Private Coaching. Binnen dit traject ben je in staat om alles wat je geleerd hebt tijdens onze voorgaande trajecten, zelfstandig in de praktijk te brengen. Jouw Personal Trainer/Coach kijkt over je schouder mee en stuurt bij wanneer het nodig is tijdens jullie tweewekelijkse coaching sessies.

Je hebt een Personal Training traject of Private Group Training traject afgerond en het resultaat wat je voor ogen had is gecreëerd. Het is tijd om nieuwe targets te stellen en je huidige resultaat te behouden.

Lifechangers

Iedere week nemen we jullie mee in de vele “Lifechangers” die ervoor kiezen om hun leven te transformeren naar een fit en krachtige leven! Zij kiezen ervoor om niet te blijven hangen in veel dingen “willen”, maar ervoor werken en vanuit daar enorme resultaten creëren.

Private Health Business

Speciaal voor ondernemers en managers bieden wij 1-1 High Performance Coaching. High-Performance Coaching is een methodiek die gericht is op het bereiken van uitzonderlijke resultaten met meer snelheid en kracht voor uiterst gedreven ondernemers, managers en bedrijfseigenaren. Het creëren van persoonlijk leiderschap en inzicht krijgen in patronen die ervoor zorgen dat je niet je gewenste resultaten bereikt op persoonlijk en zakelijk vlak.

Speciaal voor werknemers bieden wij ‘Be Commited’. BE COMMITED is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die ervoor kiezen om te investeren in vitale en krachtige werknemers. Zij weten dat het personeel de bepalende factor binnen de organisatie is en zijn bereid daarin te investeren.

Wat onze klanten zeggen

“Deze trainingen hebben echt resultaat. Ik neem deel aan de Private Group Trainingen. Deze training is afgestemd op je persoonlijke doel. Tijdens de training wordt er gelet op houding en de juiste manier van het uitvoeren van de oefeningen. Ook worden er regelmatig gesprekjes gevoerd over de voortgang van je persoonlijke doelen. Je wordt erg goed begeleid door de trainer. Echt top training!”

– Yvonne Hooijen

“Sinds 2 jaar ben ik aan het sporten bij Private Health Cranendonck. Hier wordt je professioneel begeleid om je doelen te behalen. Dit is niet te vergelijken met een normale sportschool. Hier wordt je echt 1 op 1 begeleid door zeer professionele en geschikte trainers!”

– Frank van Dijk

“Persoonlijke en professionele begeleiding op maat in een fijne setting.”

– Margaret Verspaandonk

“Ik ga al een tijd sporten bij Private Health en zeker nadat ik corona gehad heb, heb ik er heel veel baat bij. Zowel voor mijn uithoudingsvermogen als voor mijn spieren aansterken. Ze zijn heel professioneel en kundig en vooral heel geduldig.”

– Toos Vosters

“Sinds een tijdje bij Private Health om mijn energie en gezondheid weer omhoog te krijgen. Private Health is een kleinschalig en laagdrempelige gym. De personal trainers zijn super kundig en vriendelijk. Ze weten al je  vragen te beantwoorden, hebben heel veel kennis van zaken en de gym is brandschoon. De lessen zijn afwisselend en zeer uitdagend en er wordt goed op je lichaamshouding gelet. Ik ga met veel plezier iedere week sporten en kom moe maar voldaan terug!!.”

– Karlijn Bekkers

“Met mijn doelstelling om fysiek fitter te worden ben ik een half jaar geleden gestart met duo training bij Private Health. De duo tainingen zijn individueel ingericht en de voortgang van ieder wordt apart bijgehouden. De trainers (john en Thomas) zijn erg fijn en weten altijd het beste uit me te halen. De trainingen zijn wel zwaar, maar ben nu wel voor een groot deel van mijn rug- en schouderklachten af!”

– Patrick Leijser

“Ik vind de coaching van John erg prettig, ik kan het iedereen aanranden! Hij stelt hele gerichte vragen en vraagt goed door over je gezondheid, je ritme van de dag en week en je voedingspatroon. John geeft goed uitleg over hoe hij te werk gaat zodat ik ook begrijp waarom en hoe ik een oefening moet doen. Daarnaast Houdt hij rekening met mijn fitheid die dag en blessures. Het is eigenlijk het complete plaatje, want naast trainen en voedingsadvies houdt hij ook rekening met jou als persoon en wat je zelfbeeld is. Vakkundige begeleiding dus!”

– Essie van der Zanden

“Ik ben meer dan 20 jaar actief lid geweest van diverse fitness scholen en was daar redelijk tevreden over sinds 1 1/2 jaar oefen ik bij Private Health onder deskundige en op mijn geest en fysiek afgestemde begeleiding met professionele coaches. In dit 1 1/2 half jaar heb ik veel kennis over mijzelf opgedaan en ben nog meer gemotiveerd om heel doelgericht specifieke kracht en souplesse op te bouwen, zonder het risico van blessures.”

– Peter Schoenmakers

“Bij Private Health begonnen om sterker te worden en klachten in mijn rug en schouder aan te gaan. Iniddels fysiek zoveel sterker geworden en mijn klachten zijn verdwenen. Wekelijks het uiterste uit mezelf halen en even mijn hoofd leeg maken, voelt ontzettend goed. Ik zou het iedereen aanraden om in jezelf te investeren!”

– Janneke van Dijk

Stel niet langer uit! Be a Lifechanger!

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Vrijblijvende Kennismakingsgesprek.

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

 Alles van Personal Training tot Mental coaching bij Private Health

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al jaren de experts op het gebied van fitness, mentale gezondheid en ontwikkeling in Cranendonck en Reusel. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Personal Training, Private Group Training en Private Coaching. Met onze Vrijblijvende Kennismakingsgesprek en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe klanten zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je leven te veranderen naar een fit een krachtig leven.