Be Committed Programma

Hoe belangrijk is de effectiviteit van jouw mensen in jullie organisatie?

BE COMMITED is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die ervoor kiezen om te investeren in vitale en krachtige werknemers. Zij weten dat het personeel de bepalende factor binnen de organisatie is en zijn bereid daarin te investeren.

Veel bedrijven zijn zich momenteel meer dan ooit bewust van het feit dat vitale werknemers die krachtige besluiten kunnen nemen, essentieel zijn voor de groei in de organisatie.

Nog nooit is het ziekteverzuim in Nederland zo hoog geweest! Maar maakt jouw bedrijf ook daadwerkelijk gerichte actie op verandering? Of blijft het vooral bij oppervlakkige gedachtes en ideeën?

Wat zou de impact op jouw organisatie zijn wanneer je werknemers leren omgaan met stress, terug op energie op hun werk verschijnen en onder druk kunnen handelen?

Dit traject is gericht op het transformeren van je personeelsleden naar besluitvaardige beslissers.

Ze krijgen niet alleen tips en tools, maar belangrijker nog: ze leren tools toepassen die ze direct kunnen inzetten in de realiteit om effectieve resultaten te behalen.

Verbeter de effectiviteit van de mensen in jouw organisatie

Onbewust nemen we de gehele dag keuzes en beslissingen. Vanuit vaste aangeleerde patronen en structuren handelen we op een bepaalde manier van zijn. Om te komen tot transformatie, is het essentieel dat we tot de kern van “zijn” komen. Vanuit hier ben je in staat om een verandering in je patronen en structuren te creëren. Deze verandering is noodzakelijk om grotere persoonlijke resultaten en bedrijfsresultaten te realiseren.

Met BE COMMITED creëren wij krachtige bedrijven die gefocust zijn op groei, productiviteit en effectiviteit binnen zowel persoonlijk als zakelijk vlak.

 

Laat je contactgegevens achter voor het inplannen van een gesprek.