Word nu lid

Jij ziet in dat het nu ècht tijd is om het goed aan te pakken. Jij weet dat investeren in jezelf een garantie biedt op een hoog rendement. Je bent klaar met die energiedips, fysieke klachten en overtollige kilo’s. Het is nu tijd om dit ècht aan te pakken met een professional.

Het Private Health Stappenplan

 

1. Kennismaking

Tijdens deze kennismaking willen we oprecht alles van je weten. Tijdens dit gesprek gaan we samen kijken waar je hulpvraag ligt en welke obstakels daardoor overwonnen moeten worden. Samen bekijken we welk traject hierbij passend is voor je.

2. Beweegscan

Tijdens deze eerste afspraak gaan we je compleet testen. Tijdens deze testen gaan we je huidige vertrekpunt bepalen. We gaan inzichtelijk maken waar je op dit moment staat op fysiek vlak. De invulling van je persoonlijke plan wordt gevormd aan de hand van de uitslagen uit deze testen.

3. Start Transformatie

Vanaf dit punt ga jij samen met jouw coach het traject aan naar jouw gewenste toekomst! Tijdens dit traject gaat je persoonlijke coach je helpen op gebied van fysieke vooruitgang in combinatie met coaching. Wij gaan je helpen om het maximale uit je leven te halen.

Nu aanvragen: Vrijblijvend kennismakingsgesprek

De makkelijkste manier om te starten met Personal Training bij Private Health in Cranendonck of Reusel. Vul nu je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op

Vraag nu een gesprek aan

Ben jij bereid om verantwoordelijkheid te pakken door direct actie te ondernemen? Neem dan nu contact op via de onderstaande button.