Over Private Health in Cranendonck en Reusel

Wij creëren “Lifechangers” door ze een andere manier van ‘zijn’ te laten ervaren. Geen kortstondig afvaltraject, maar een andere kijk naar jezelf en je handelingen. Doen wat nodig is, en toch optimaal kunnen genieten van het leven. Dat is in onze ogen pas echt een optimale kwaliteit van leven!

Waarom Private Health?

100% Persoonlijke begeleiding

Ieder individu bij Private Health ontvang een op maat gemaakt plan met: een persoonlijke kennismaking, beweegscan, persoonlijk plan op basis van testen en jouw persoonlijke coach die je helpt op het gebied van fysieke vooruitgang in combinatie met coaching.

Body & Mind

Een hoge kwaliteit van leven start in de kern altijd bij een krachtig fundament in de zin van een krachtig lijf en een ijzersterke mindset.

Kleinschalig

Private Health focust op kwaliteit in het begeleiden. Daarom werken wij uitsluitend met kleine groepen. Zodat wij je de optimale aandacht kunnen geven voor jouw transformatie.

Professioneel

Bij Private Health werken wij met de beste coaches die er alles aan doen om te vinden wat het beste bij jou pas. Met een juiste aanpak van trainen in combinatie met onze coaching helpen wij jou om het maximale uit je leven te halen.

Het Private Health Team

John Vosters

Eigenaar

Lieke Willems

Personal Trainer

Daan Jacobs

Personal Trainer

Thomas Kriesels

Personal Trainer

Nick Bogers

Personal Trainer

Koen Corsten

Personal Trainer

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

 Wat onze klanten zeggen

“Deze trainingen hebben echt resultaat. Ik neem deel aan de Private Group Trainingen. Deze training is afgestemd op je persoonlijke doel. Tijdens de training wordt er gelet op houding en de juiste manier van het uitvoeren van de oefeningen. Ook worden er regelmatig gesprekjes gevoerd over de voortgang van je persoonlijke doelen. Je wordt erg goed begeleid door de trainer. Echt top training!”

– Yvonne Hooijen

“Sinds 2 jaar ben ik aan het sporten bij Private Health Cranendonck. Hier wordt je professioneel begeleid om je doelen te behalen. Dit is niet te vergelijken met een normale sportschool. Hier wordt je echt 1 op 1 begeleid door zeer professionele en geschikte trainers!”

– Frank van Dijk

“Persoonlijke en professionele begeleiding op maat in een fijne setting.”

– Margaret Verspaandonk

“Ik ga al een tijd sporten bij Private Health en zeker nadat ik corona gehad heb, heb ik er heel veel baat bij. Zowel voor mijn uithoudingsvermogen als voor mijn spieren aansterken. Ze zijn heel professioneel en kundig en vooral heel geduldig.”

– Toos Vosters

“Sinds een tijdje bij Private Health om mijn energie en gezondheid weer omhoog te krijgen. Private Health is een kleinschalig en laagdrempelige gym. De personal trainers zijn super kundig en vriendelijk. Ze weten al je  vragen te beantwoorden, hebben heel veel kennis van zaken en de gym is brandschoon. De lessen zijn afwisselend en zeer uitdagend en er wordt goed op je lichaamshouding gelet. Ik ga met veel plezier iedere week sporten en kom moe maar voldaan terug!!.”

– Karlijn Bekkers

“Met mijn doelstelling om fysiek fitter te worden ben ik een half jaar geleden gestart met duo training bij Private Health. De duo tainingen zijn individueel ingericht en de voortgang van ieder wordt apart bijgehouden. De trainers (john en Thomas) zijn erg fijn en weten altijd het beste uit me te halen. De trainingen zijn wel zwaar, maar ben nu wel voor een groot deel van mijn rug- en schouderklachten af!”

– Patrick Leijser

“Ik vind de coaching van John erg prettig, ik kan het iedereen aanranden! Hij stelt hele gerichte vragen en vraagt goed door over je gezondheid, je ritme van de dag en week en je voedingspatroon. John geeft goed uitleg over hoe hij te werk gaat zodat ik ook begrijp waarom en hoe ik een oefening moet doen. Daarnaast Houdt hij rekening met mijn fitheid die dag en blessures. Het is eigenlijk het complete plaatje, want naast trainen en voedingsadvies houdt hij ook rekening met jou als persoon en wat je zelfbeeld is. Vakkundige begeleiding dus!”

– Essie van der Zanden

“Ik ben meer dan 20 jaar actief lid geweest van diverse fitness scholen en was daar redelijk tevreden over sinds 1 1/2 jaar oefen ik bij Private Health onder deskundige en op mijn geest en fysiek afgestemde begeleiding met professionele coaches. In dit 1 1/2 half jaar heb ik veel kennis over mijzelf opgedaan en ben nog meer gemotiveerd om heel doelgericht specifieke kracht en souplesse op te bouwen, zonder het risico van blessures.”

– Peter Schoenmakers

“Bij Private Health begonnen om sterker te worden en klachten in mijn rug en schouder aan te gaan. Iniddels fysiek zoveel sterker geworden en mijn klachten zijn verdwenen. Wekelijks het uiterste uit mezelf halen en even mijn hoofd leeg maken, voelt ontzettend goed. Ik zou het iedereen aanraden om in jezelf te investeren!”

– Janneke van Dijk

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl!

De Private Health in Cranendonck: Jouw partner voor Personal Training, Private Group Training en Private Coaching

Het is al meer dan een jaar bekend dat Private Health mensen uit Cranendonck en Reusel helpt hun leven te transformeren naar een fit en krachtig leven. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met onze Vrijblijvend Kennismakingsgesprek en onze Lidmaatschapstest geven we iedereen de kans om gratis kennis met ons te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe klanten zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!