Private Coaching

Kleinschalig

Wij werken uitsluitend met kleine groepen.

Professioneel

Wij werken met de beste coaches.

Resultaatgericht

Wij zijn gefocust op jouw resultaat.

Persoonlijk

Ieder individu ontvangt een op maat gemaakt plan.

Behaal je doelen met Private Coaching

De laatste stap binnen onze begeleidingstrajecten is Private Coaching. Binnen dit traject ben je in staat om alles wat je geleerd hebt tijdens onze voorgaande trajecten, zelfstandig in de praktijk te brengen. Jouw Personal Trainer/Coach kijkt over je schouder mee en stuurt bij wanneer het nodig is tijdens jullie tweewekelijkse coaching sessies.

Je hebt een Personal Training traject of Private Group Training traject afgerond en het resultaat wat je voor ogen had is gecreëerd. Het is tijd om nieuwe targets te stellen en je huidige resultaat te behouden.

We starten het traject met een Personal Training waar we aan de hand van de Beweegscan een persoonlijk beweegplan voor je kunnen opstellen, wat je in het vervolg zelfstandig gaat uitvoeren tijdens onze openingstijden.

Twee keer per maand heb je een coaching sessie van 30 minuten met je Personal Trainer/Coach om te bespreken of je bepaalde correcties dient te maken tot het behalen van je targets. Deze coach brengt je in contact met je obstakels en valkuilen, zodat je weet wie je moet zijn en wat je moet doen op tot je gewenste resultaat te komen.

Via de Private Health-app sta je continue in contact met je coach voor het stellen van vragen of het ontvangen van tips.

Extra voordeel; binnen deze dienst mag je kosteloos deelnemen aan de BoxingFIT lessen!

Creëer je eigen Lifechanging Results met Private Coaching

Dit zeggen andere Lifechangers!

“Deze trainingen hebben echt resultaat. Ik neem deel aan de Private Group Trainingen. Deze training is afgestemd op je persoonlijke doel. Tijdens de training wordt er gelet op houding en de juiste manier van het uitvoeren van de oefeningen. Ook worden er regelmatig gesprekjes gevoerd over de voortgang van je persoonlijke doelen. Je wordt erg goed begeleid door de trainer. Echt top training!”

– Yvonne Hooijen

“Sinds 2 jaar ben ik aan het sporten bij Private Health Cranendonck. Hier wordt je professioneel begeleid om je doelen te behalen. Dit is niet te vergelijken met een normale sportschool. Hier wordt je echt 1 op 1 begeleid door zeer professionele en geschikte trainers!”

– Frank van Dijk

“Persoonlijke en professionele begeleiding op maat in een fijne setting.”

– Margaret Verspaandonk

“Ik ga al een tijd sporten bij Private Health en zeker nadat ik corona gehad heb, heb ik er heel veel baat bij. Zowel voor mijn uithoudingsvermogen als voor mijn spieren aansterken. Ze zijn heel professioneel en kundig en vooral heel geduldig.”

– Toos Vosters

“Sinds een tijdje bij Private Health om mijn energie en gezondheid weer omhoog te krijgen. Private Health is een kleinschalig en laagdrempelige gym. De personal trainers zijn super kundig en vriendelijk. Ze weten al je  vragen te beantwoorden, hebben heel veel kennis van zaken en de gym is brandschoon. De lessen zijn afwisselend en zeer uitdagend en er wordt goed op je lichaamshouding gelet. Ik ga met veel plezier iedere week sporten en kom moe maar voldaan terug!!.”

– Karlijn Bekkers

“Met mijn doelstelling om fysiek fitter te worden ben ik een half jaar geleden gestart met duo training bij Private Health. De duo tainingen zijn individueel ingericht en de voortgang van ieder wordt apart bijgehouden. De trainers (john en Thomas) zijn erg fijn en weten altijd het beste uit me te halen. De trainingen zijn wel zwaar, maar ben nu wel voor een groot deel van mijn rug- en schouderklachten af!”

– Patrick Leijser

“Ik vind de coaching van John erg prettig, ik kan het iedereen aanranden! Hij stelt hele gerichte vragen en vraagt goed door over je gezondheid, je ritme van de dag en week en je voedingspatroon. John geeft goed uitleg over hoe hij te werk gaat zodat ik ook begrijp waarom en hoe ik een oefening moet doen. Daarnaast Houdt hij rekening met mijn fitheid die dag en blessures. Het is eigenlijk het complete plaatje, want naast trainen en voedingsadvies houdt hij ook rekening met jou als persoon en wat je zelfbeeld is. Vakkundige begeleiding dus!”

– Essie van der Zanden

“Ik ben meer dan 20 jaar actief lid geweest van diverse fitness scholen en was daar redelijk tevreden over sinds 1 1/2 jaar oefen ik bij Private Health onder deskundige en op mijn geest en fysiek afgestemde begeleiding met professionele coaches. In dit 1 1/2 half jaar heb ik veel kennis over mijzelf opgedaan en ben nog meer gemotiveerd om heel doelgericht specifieke kracht en souplesse op te bouwen, zonder het risico van blessures.”

– Peter Schoenmakers

“Bij Private Health begonnen om sterker te worden en klachten in mijn rug en schouder aan te gaan. Iniddels fysiek zoveel sterker geworden en mijn klachten zijn verdwenen. Wekelijks het uiterste uit mezelf halen en even mijn hoofd leeg maken, voelt ontzettend goed. Ik zou het iedereen aanraden om in jezelf te investeren!”

– Janneke van Dijk