Private Group Training

Kleinschalig

Wij werken uitsluitend met kleine groepen.

Professioneel

Wij werken met de beste coaches.

Resultaatgericht

Wij zijn gefocust op jouw resultaat.

Persoonlijk

Ieder individu ontvangt een op maat gemaakt plan.

Behaal je doelen met Private Group Training

Heb jij behoefte aan de intensieve begeleiding zoals Personal Training, maar zijn de kosten hiervoor net wat te hoog voor je? Dan hebben wij de perfecte oplossing in de vorm van ‘Private Group Training’.

Kwalitatief krijg je dezelfde begeleidingsvorm als Personal Training, alleen zal de aandacht tijdens de trainingen verdeeld zijn over meerdere deelnemers. Op het aantal deelnemers per training geldt een maximum omdat kwaliteit en persoonlijk onze norm is.

Deze begeleidingsvorm is géén normale groepsles. Iedere deelnemer in de les volgt zijn eigen persoonlijk op maat gemaakte plan. Dit bekent dus ook dat de deelnemers van een les niet dezelfde oefeningen/training uitvoeren omdat iedere deelnemer op zijn of haar eigen niveau. Dit specifieke plan is opgesteld aan de hand van de Beweegscan die vooraf afgenomen wordt. Dit bied je ook de ideale mogelijkheid om dit traject te volgen wanneer je een bepaalde blessure of fysieke uitdaging hebt. Ons doel is om effectief te trainen waarbij je leert om volgens bewezen trainingsprincipes resultaat te creëren.

Ons doel is dat jij een leven creëert waar je vol energie de dag start, de puf hebt om actie te ondernemen wanneer je thuis komt van je werk, ècht aanwezig bent bij je gezin en daarnaast een optimale kwaliteit van leven ervaart.

*Wist je dat een “Onbeperkt Private Group Training” traject bij ons betekent dat je ook onbeperkt gebruik mag maken van onze Private Gym en Private Health-app? Zo bouw je een vaste structuur op zonder extra bijkomende kosten.

Creëer je eigen Lifechanging Results met Private Group Training

Dit zeggen andere Lifechangers!

“Deze trainingen hebben echt resultaat. Ik neem deel aan de Private Group Trainingen. Deze training is afgestemd op je persoonlijke doel. Tijdens de training wordt er gelet op houding en de juiste manier van het uitvoeren van de oefeningen. Ook worden er regelmatig gesprekjes gevoerd over de voortgang van je persoonlijke doelen. Je wordt erg goed begeleid door de trainer. Echt top training!”

– Yvonne Hooijen

“Sinds 2 jaar ben ik aan het sporten bij Private Health Cranendonck. Hier wordt je professioneel begeleid om je doelen te behalen. Dit is niet te vergelijken met een normale sportschool. Hier wordt je echt 1 op 1 begeleid door zeer professionele en geschikte trainers!”

– Frank van Dijk

“Persoonlijke en professionele begeleiding op maat in een fijne setting.”

– Margaret Verspaandonk

“Ik ga al een tijd sporten bij Private Health en zeker nadat ik corona gehad heb, heb ik er heel veel baat bij. Zowel voor mijn uithoudingsvermogen als voor mijn spieren aansterken. Ze zijn heel professioneel en kundig en vooral heel geduldig.”

– Toos Vosters

“Sinds een tijdje bij Private Health om mijn energie en gezondheid weer omhoog te krijgen. Private Health is een kleinschalig en laagdrempelige gym. De personal trainers zijn super kundig en vriendelijk. Ze weten al je  vragen te beantwoorden, hebben heel veel kennis van zaken en de gym is brandschoon. De lessen zijn afwisselend en zeer uitdagend en er wordt goed op je lichaamshouding gelet. Ik ga met veel plezier iedere week sporten en kom moe maar voldaan terug!!.”

– Karlijn Bekkers

“Met mijn doelstelling om fysiek fitter te worden ben ik een half jaar geleden gestart met duo training bij Private Health. De duo tainingen zijn individueel ingericht en de voortgang van ieder wordt apart bijgehouden. De trainers (john en Thomas) zijn erg fijn en weten altijd het beste uit me te halen. De trainingen zijn wel zwaar, maar ben nu wel voor een groot deel van mijn rug- en schouderklachten af!”

– Patrick Leijser

“Ik vind de coaching van John erg prettig, ik kan het iedereen aanranden! Hij stelt hele gerichte vragen en vraagt goed door over je gezondheid, je ritme van de dag en week en je voedingspatroon. John geeft goed uitleg over hoe hij te werk gaat zodat ik ook begrijp waarom en hoe ik een oefening moet doen. Daarnaast Houdt hij rekening met mijn fitheid die dag en blessures. Het is eigenlijk het complete plaatje, want naast trainen en voedingsadvies houdt hij ook rekening met jou als persoon en wat je zelfbeeld is. Vakkundige begeleiding dus!”

– Essie van der Zanden

“Ik ben meer dan 20 jaar actief lid geweest van diverse fitness scholen en was daar redelijk tevreden over sinds 1 1/2 jaar oefen ik bij Private Health onder deskundige en op mijn geest en fysiek afgestemde begeleiding met professionele coaches. In dit 1 1/2 half jaar heb ik veel kennis over mijzelf opgedaan en ben nog meer gemotiveerd om heel doelgericht specifieke kracht en souplesse op te bouwen, zonder het risico van blessures.”

– Peter Schoenmakers

“Bij Private Health begonnen om sterker te worden en klachten in mijn rug en schouder aan te gaan. Iniddels fysiek zoveel sterker geworden en mijn klachten zijn verdwenen. Wekelijks het uiterste uit mezelf halen en even mijn hoofd leeg maken, voelt ontzettend goed. Ik zou het iedereen aanraden om in jezelf te investeren!”

– Janneke van Dijk